daneloptiek-hoofdafb-kids

Kidsworld bij Danel Optiek

Goed zien is van groot belang! Dat geldt ook voor de kleinsten onder ons en om die reden heeft Danel Optiek in Enschede een speciale Kidsworld. Helemaal in het teken van de Kids biedt dit stukje winkel van Danel Optiek super coole brillen voor meisjes en jongens!

Een kinderbril dient te voldoen aan een aantal specifieke eisen. Zo moet het materiaal van een bril stevig zijn, moeten de scharnieren extra kunnen meeveren en natuurlijk moet de bril goed aansluiten op het gezicht. Maar toch blijft het allerbelangrijkste dat uw zoon of dochter zijn of haar bril zelf ook mooi en cool vindt!

De medewerkers van Danel Optiek helpen u en uw zoon of dochter daarom ook graag met de zoektocht naar de perfecte kinderbril! Met een ruime keuze uit diverse kindercollecties en in alle prijsklassen is uw kind bij Danel Optiek in Enschede verzekerd van een super hippe en coole bril!

Kom samen met uw zoon of dochter gezellig een bril passen bij Danel Optiek in Enschede en laat u verbazen door de grote collectie kinderbrillen in onze Kidsworld! Graag tot ziens.

Kom naar Kidsworld

danel-kids-rechts

Lees meer over onze kinderbrillen


Top