daneloptiek-bril-hoofd

Altijd scherp zien voor een betaalbare prijs

Een bril hoeft niet veel te kosten, laat u verrassen door onze collectie in een aantrekkelijke prijsklasse!

Vanzelfsprekend kunt u altijd bij Danel Optiek in Enschede binnenlopen voor een deskundige oogmeting of voor een vrijblijvend advies op maat. Wij hebben al monturen vanaf € 39,-.

Wisselt u graag af met diverse brillen of wilt u naast uw contactlenzen tóch ook zo af en toe een bril dragen? U bent van harte welkom in onze winkel om onze aantrekkelijke, betaalbare collectie te komen passen. Wij helpen u graag!

Een andere kijk op zien

Ogen zijn de spiegel van de ziel. Want met uw blik laat u zien wie u werkelijk bent. Een bril vinden die precies bij uw persoonlijkheid past en u stralend de wereld in doet kijken, is wat Danel Optiek drijft. Niet zomaar een modieus model, maar een op maat ontworpen of geselecteerd montuur die uw gezichtsvorm perfect doet uitkomen. Een ontwerp dat gebalanceerd zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid krachtig tot uitdrukking brengt. Danel Optiek kijkt verder. We zijn oprecht geïnteresseerd in wie u bent en wat u beweegt, zodat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het verhaal dat u met uw ogen vertelt. Wij dagen u graag uit zo stralend mogelijk naar buiten te treden.

Tot ziens bij Danel Optiek in Enschede. 

Laat ons u helpen Pas brillen online

danel-rechts-brillen

Lees meer over onze collecties


Top