daneloptiek-brillenglazen-hoofd

Brillenglazen, waar houdt u rekening mee?

Bij Danel Optiek in Enschede besteden wij veel aandacht aan het kiezen van de juiste brillenglazen. Tenslotte is de keuze van het montuur en de bijbehorende kleur niet voldoende om het beste comfort te bieden voor uw ogen. Welke brillenglazen geschikt zijn, verschilt per persoon, waardoor een persoonlijk advies cruciaal is. Maar waar moet u dan zoal aan denken?

Wij, bij Danel Optiek, bieden brillenglazen aan die speciaal bedoeld zijn voor op kantoor. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand waardoor het leesbereik groter wordt en het probleem wordt opgelost. Maar wanneer is een multifocale bril wel geschikt? Bij multifocale glazen zijn meerdere gebieden geslepen die subtiel in elkaar overlopen waardoor u zowel veraf als dichtbij goed kan zien.

Meekleurende glazen bieden perfect zich snel aan aan verschillende lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100%. Daarnaast draagt ook ontspiegeling bij aan het kijk- en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant, helder en bieden beter contrast.

Het advies bij Danel Optiek in Enschede is gebaseerd op een professionele oogmeting waarna wij op basis van uw persoonlijke wensen, de meest geschikte brillenglazen voor u bepalen. Uiteraard ligt de uiteindelijke keuze geheel in uw handen. Wilt u graag een oogmeting laten doen of bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijzen? Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze vestiging in Enschede voor een persoonlijk gesprek.

Bezoek onze winkel

danel-rechts-glazen

Lees meer over onze brillenglazen


Top