danel-bureauglazen-hoofd

Alles over bureauglazen bij Danel Optiek

Bureauglazen zijn de ideale oplossing als u afwisselend kijkt tussen beeldscherm, toetsenbord en een document op tafel. Met een traditionele leesbril of een bril met multifocale glazen kunt u prima een boek of krant lezen, maar langdurig lezen kan soms vermoeiend zijn, vooral bij computerwerk.

Voor het werken achter de computer adviseren wij u daarom brillenglazen die uw ogen op korte en middellange afstand corrigeren. Met deze bureauglazen ziet u niet alleen scherp op die afstanden, ook het leesbereik is groter. In welke richting u ook kijkt, dit nieuwe brillenglas biedt u meer gebruiksgemak en kijkcomfort.

Neva Max Blue UV

Neva Max Blue UV is dé ontspiegeling die visuele vermoeidheid vermindert en daarnaast een optimale transparantie van uw brillenglazen garandeert. Neva Max Blue UV brillenglazen beschermen uw ogen dagelijks tegen blauw licht (afkomstig van beeldschermen) alsook de schadelijke UV-stralen. 

Verbeterd contrast en vermindering visuele vermoeidheid

Dankzij een exclusieve innovatie in de ontwikkeling, vermindert Neva Max Blue UV het schadelijke blauw licht uitgezonden door o.a. beeldschermen en filtert de gevaarlijke UV stralen. U heeft een helder zicht dankzij het betere contrast en uw ogen krijgen de nodige rust.

UV-bescherming

Neva Max Blue UV is speciaal ontworpen om de meerderheid van de schadelijke ultraviolet stralen te blokkeren, zelfs als u zich niet blootstelt aan direct zonlicht. Neva Max UV baseert zich op de internationale index E-SPF (Eye Sun Protection factor), die de beschermingsgraad garandeert tegen schadelijk UV-licht.

Kom bij ons langs voor advies

danel-rechts-kantoor

Top