daneloptiek-h-contact

Danel Optiek in Enschede

"Wij bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn." Danel Optiek is een toonaangevende optiekzaak waar op professionele maar ook gemoedelijke wijze een modieus assortiment brillen en zonnebrillen wordt gepresenteerd. Danel Optiek positioneert zichzelf op een hoog kwaliteitsniveau en wij geven hier op een consequente manier invulling aan.

Bent u op zoek naar een moderne, vlotte bril of zonnebril? Of de juiste lenzen of brillenglazen voor uw ogen? Bij Danel Optiek heeft u keus uit een groot én divers assortiment en staat er een team van specialisten, denk aan een kinderbrillenspecialist, klaar om u vakkundig te helpen. En dat alles in een aangename sfeer.


Wij hebben liefde voor ons vak en zijn trots op ons bedrijf. We geloven wat we doen en dat we goed zijn in wat we doen. We hebben passie voor ons bedrijf, onze visie en onze producten. Dat maakt ons zo gedreven dat we graag een stapje extra doen!

Ieder seizoen gaan wij naar de beurzen om de laatste trends in onze winkel te laten zien. Ook voor de fijnproevers hebben we een mooie brillencollectie met merken als Face a Face, Ray-Ban, Lindberg, Paul Smith, Oliver Peoples, Vingino, Chanel, Dutz, Theo, Lacoste, Etnia Barcelona, en Persol. Dat wij exclusief voor Enschede en omstreken in onze winkel hebben. En daar zijn wij best trots op!

Daarnaast is Danel Optiek eén van de weinige gespecialiseerde opticiens in het land die een OCT-scan in de winkel heeft. Hiermee kunnen we uw ogen zeer nauwkeurig screenen. U leest er hier meer over.


Kom gerust eens langs! We laten u graag ervaren hoe belangrijk uw kijkplezier voor ons is.

Wilt u de laatste nieuwtjes over onze winkel lezen? U kunt Danel Optiek volgen op Facebook.

 

Danel Optiek en Optometrie

Oude Markt 7
7511 GA Enschede
053-4325260
info@daneloptiek.nl
Kvk: 06087686
BTW: 8194 82 006 B01

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zon- en feestdagen gesloten

Slecht ter been? 

Danel Optiek is te vinden in hartje Enschede, vlakbij de Grote Kerk. Mocht de afstand vanaf de parkeergarage net iets te ver lopen zijn voor u, kunt u tot 11:00 uur tot aan de winkel rijden en uw auto vlakbij wegzetten. Uitrijden kan te allen tijde. 

 

Top