blueprint1-lookizi-tab-lenzen-contactlenzen-groot-set2

Contactlenzen voor alle situaties

Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet opnoemen, maar wij hebben deze contactlenzen in huis! Wij helpen u aardig op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie.

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen ”gezond” te houden. Tot slot, voor vragen, op- en/of aanmerkingen kunt altijd bij ons terecht. Zo blijft u optimaal genieten van uw contactlenzen.

Bril naast uw lenzen

Als u contactlenzen draagt, is het aan te raden dit af te wisselen met een bril. Een bril naast uw lenzen dus. Probeer bijvoorbeeld om ongeveer 2 uur vòòr het slapen gaan uw lenzen uit te doen, dit om eventuele zwelling van het hoornvlies te laten herstellen. Het is ook verstandig om één dag per week overdag een bril te dragen. En uiteraard is een bril naast uw lenzen ook gewoon heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld, met een bril naast uw lenzen op uw nachtkastje loopt u zonder problemen zo naar de badkamer om uw lenzen in te doen. Speciaal voor onze contactlensklanten kunnen we een complete bril met ontspiegelde glazen, naast uw lenzen, aanbieden vanaf € 149,-.

Heeft u meer informatie nodig, of wilt u eens een nieuw type contactlens testen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!Top