daneloptiek-hoofdafbeeldingen-2

Over ons

"Wij bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn." Danel Optiek is een toonaangevende optiekzaak waar op professionele maar ook gemoedelijke wijze een modieus assortiment brillen en zonnebrillen wordt gepresenteerd. Danel Optiek positioneert zichzelf op een hoog kwaliteitsniveau en wij geven hier op een consequente manier invulling aan.

Bent u op zoek naar een moderne, vlotte bril of zonnebril? Of de juiste lenzen of brillenglazen voor uw ogen? Bij Danel Optiek heeft u keus uit een groot én divers assortiment en staat er een team van specialisten klaar om u vakkundig te helpen. Denk aan de kinderbrillenspecialist. En dat alles in een aangename sfeer.

Wij hebben liefde voor ons vak en zijn trots op ons bedrijf. We geloven wat we doen en dat we goed zijn in wat we doen. We hebben passie voor ons bedrijf, onze visie en onze producten. Dat maakt ons zo gedreven dat we graag een stapje extra doen!

Ieder seizoen gaan wij naar de beurzen om de laatste trends in onze winkel te laten zien. Ook voor de fijnproevers hebben we een mooie brillencollectie met merken als; Face a Face, Ray-Ban, Lindberg, Theo, Dutz, Komono, Etnia Barcelona, Anne et Valentin, Andy Wolf en Dita. Welke wij exclusief voor Enschede en omstreken in onze winkel hebben. En daar zijn we best trots op!

Daarnaast is Danel Optiek eén van de weinige gespecialiseerde opticiens in het land die een OCT-scan in de winkel heeft. Hiermee kunnen we uw ogen zeer nauwkeurig screenen. U leest er hier meer over.


Top