danel-optiek-eyevan-hoofd01
danel-optiek-eyevan-hoofd02
danel-optiek-eyevan-hoofd03

Eyevan 7285

概念として「メガネを着」. Dit is Japans voor: ‘het dragen van een bril’ als concept. En dat is precies met welk doel Eyevan 7285 in 1972 is begonnen als revolutionair brillenmerk. Het dragen van een bril als een mode object. In 1985 maakte het Japanse merk de grote internationale doorslag. Wat de wereld zo aansprak aan Eyevan 7285? De tijdloze designs die soms meer dan 40 jaar geleden op papier zijn ontworpen en het authentieke Japanse vakmanschap hedendaags gecombineerd met moderne technologie.

Tegenwoordig put het designteam van Eyevan 7285 inspiratie uit heel diverse voorwerpen zoals vintage oogmode, telescopen en handspiegels. De brillen worden gemaakt in Sabae, Japan. Hier ondergaan de soms op het eerste gezicht eenvoudig uitziende brillen ongeveer 400 processen door maar een handjevol ambachtslieden. De kwaliteit voel je direct in het montuur terug. De brillen van Eyevan 7285 zijn werkelijk het neusje van de zalm.

Voor wie mode tot in de puntjes wilt uitstralen biedt Danel Optiek in Enschede het Japanse modemerk Eyevan 7285 aan. De collectie bestaat uit vrouwen- en herenbrillen en zonnebrillen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere brillenmerk? Danel Optiek in Enschede nodigt u van harte uit in de winkel om de collectie van Eyevan 7285 te komen bekijken.

danel-optiek-eyevan-rechts


Top