blueprint1-lookizi-tab-oogzorg-groot-set2

Optimale zorg voor het oog: oogmeting is vakwerk

Als u zich bij de tandarts laat helpen gaat u ervan uit dat de tandarts gediplomeerd is. Maar hoe zit dat met een opticien en contactlensspecialist? Voor de wet is het geen erkend beroep. Voordat u een oogmeting laat uitvoeren is het dus belangrijk om te weten of uw opticien wel gediplomeerd is. Bij Danel Optiek aan de Oude Markt in Enschede zit dat wel goed. Daar doen gediplomeerde opticiens bril- en contactlensaanpassingen.

Het is ook prettig dat de gezondheid van uw ogen in de gaten gehouden wordt, juist daarom bieden we u een optometrisch onderzoek aan. Met de optometrist heeft u eerst een kort gesprek over uw algehele gezondheid, de gezondheid van uw ogen en de aard van uw klachten. Hierna volgt het onderzoek dat vaak bestaat uit het opmeten van de gezichtsscherpte, het bepalen van de brilsterkte, meten van de oogdruk, bekijken van het hoornvlies en de ooglens en het beoordelen van het netvlies en de oogzenuw.

Het voordeel voor u; laagdrempelige en uitgebreide controle! U kunt onder meer bij een optometrist terecht voor controle i.v.m. suikerziekte, hoge oogdruk en klachten van droge ogen. Bij Danel Optiek staat oogzorg voorop.

Aangesloten bij; ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten en OVN (Optometristen Vereniging Nederland)

 

Maak een afspraak

 

danel-opto-rechts

Lees meer over de zorg voor uw ogen


Top