daneloptiek-zonnebril-hoofd

Gepolariseerde zonnebrillen bij Danel Optiek

Wilt u een zonnebril die er niet alleen leuk uitziet, maar ook in de technologie de beste is? Dan raadt Danel Optiek in Enschede u een zonnebril aan met gepolariseerde glazen. Met gepolariseerde zonnebrillen heeft u het beste zicht zonder hinderlijke en soms gevaarlijke reflecties. Voor bijvoorbeeld in de auto of tijdens het sporten biedt deze zonnebril, ondanks diverse omstandigheden, een perfect zicht!

Wij hebben gepolariseerde zonnebrillen van Maui Jim en Ray-Ban in huis! De gepolariseerde lenzen voorkomen verblinding. Maui Jim begon op het strand onder de Hawaiiaanse zon en is nu het snelst groeiende bedrijf ter wereld dat gepolariseerde zonnebrillen maakt. Maui's PolarizedPlus 2 technologie was een ware revolutie op de zonnebrillenmarkt.

Daarnaast zijn de glazen extra ontspiegeld en gehard en voldoet deze zonnebril aan alle eisen. Zowel Maui Jim als Ray Ban glazen kunnen op sterkte gemaakt worden. De MauiPure biedt heldere visie middels een SuperThin glas lens, is krasbestendig en voldoet aan alle slagvastheid normen

Kom langs bij Danel Optiek in Enschede en zie welke zonnebril met gepolariseerde glazen voor u perfect is.

Kom langs bij Danel Optiek Pas zonnebrillen online

danel-rechts-zonnebril

Lees meer over onze collecties


Top