danel-optiek-diorumbrage-hoofd
danel-optiek-diorumbrage-hoofd02
danel-optiek-diorumbrage-hoofd03
danel-optiek-diorumbrage-hoofd04

Nieuw: DiorUmbrage zonnebrillen

Dior heeft een wel heel bijzonder model zonnebril toegevoegd aan de najaarscollectie 2016-2017: de DiorUmbrage! Durft u een statement te maken met uw zonnebril? Dan is deze exclusieve, nieuwe lijn, geïnspireerd op de jungle, perfect voor u.

DiorUmbrage zonnebrillen

De DiorUmbrage zonnebrillen van de wintercollectie 2016-2017 zijn voorzien van spiegelglazen met een grafische, folie-achtige print. Deze brillen, die exclusief voor Dior ontworpen zijn, stralen puur vakmanschap uit. Het retro, ronde model geeft de zonnebril een eigentijdse en unieke uitstraling. De groene spiegelglazen met foliemotief garanderen 100% uv-bescherming.

Tropisch patroon op spiegelglas

Dior weet de wintercollectie van 2016 een boos te geven met deze collectie die u van een winterdip weet te weerhouden. De DiorUmbrage is beschikbaar in vijf stijlen met elk een delicate print op de spiegellenzen. Geen zorgen, het patroon op de bril verandert niets aan uw gezichtsveld! U kunt verschillende soorten lenzen en kleurtinten passen.

Bekijk het filmpje hierboven om een indruk te krijgen van deze geweldige, innovatieve lijn. Iets voor u? Bij Danel Optiek verkopen we deze unieke zonnebrillen. Kom gerust langs!

danel-optiek-diorumbrage-rechts


Top